Stall

I stallet finns plats för 8 hästar i träning, samt platser för flitiga elever som vill träna mer.

Äldst i gänget är Edvin, som är f-99, e.Tip Top-Amiral, uppf Margareta Rehnström, Kristinehamn.. Kom till mig som vild och galen 5 åring, och som sen gick unghäst VM och Breeders final som 6 åring. Och nu stabilt internationell Grand Prix
2013 -14- 16 startad SM och ridit kür! Och med personbästa i flera GP starter. 2014-16 har Edvin även startat World Cup i Estland och Polen. Under 2017 har Edvin gjort sina bästa starter någonsin. Efter fina starter utomlands 2018 har Edvin fått ta det lite lugnare. Men fortfarande i supertrim inför 2019.

blup

Garnier, f-01 e.Don Schufro-Stanford, uppf Inger Blom och ägare Carina Fredriksson. Kom i min träning som en stor och långsam 5 åring. Efter en trevande start blev han 2008 distriktsmästare i Stockholm och 2016 är han placerad i World Cup kval i Polen. 
2015 -16 startat SM. 2018 startat i Helsingfors internationella tävlingar.


blup


Engla, f-2006 e.Metall-Amiral, uppf Margareta Rehnström. Visades på 3 års testet. 
2013 startat msvb. Påbörjat piaff/passage och piruetter. 2014, Kvalat till Msv:a med fina procent. 2017 har Per ridit MsvA med placering och fina procent. Under 2018 har Engla fortsatt utvecklas mot Grand Prix (så 2019 kanske det händer!)

blup

I´veGotYouUnderMySkin Firfod f-2016, e Herluf Firfod - Sunny Boy. uppf Stuteri Firfod Danmark.

blup

ZaRei f-2013, e Blue hors Zack - Corrado WL, uppf Pernilla Björnberg & Sören Thorén. Har under 2017 startat både 5 års dressyren i Falsterbo och Flyinge. Byten påbörjade.

blup

Gibson LM f-2014, e Luxus CML - Gigolo, uppf Lars-Magnus Olsson

blup

Silva f-2013, e Sir Oldenburg - Bayron, uppf Siv Malmström, ägare Maria Hutchinson. Står hos oss på träning för livet. Är en mycket lovande individ!

blup

Hästar vi minns;

Clayton, f-2010 e.Catoki-La Zarras, uppf Torben och Gitte Seerup Skött, Danmark.

blup

Sea Touch LM, f-2006 e.Topaasch-Beach Boy, uppf och ägare Lars Magnus Olsson, Värmland.

blup

LÁvenir Z kom till sverige från Holland som 3 åring 2009 tillsammans med sin helsyster. Han är e.Laristinus-Landadel, uppf Bert Steps . Med mycket sprattel i benen har det tagit sin tid, men han klarade i alla fall breeders kvalgränsen både som 6 och 7 åring. Har som 7 åring tagit ett flertal placeringar i MsvA samt seger i StG kûr.
blup

Thindra, f-2007 e.Topaasch-Marengo. Blev diplomsto och gick  Flyinge som 3 åring och genomförde även 4 års säsongen bra. Har som femåring deltagit på Falsterbo horse show och ska starta på Breeders Trophy i Flyinge.
2013 kvalat till Breeder Trophy på rikigt bra procent.
blup

Historiskt sett är väl Topnotch f-87, e.Stanford-Toe Hold den häst som ligger mig varmast om hjärtat. Min egen uppfödning som gick 150 hoppning och Svår B:1 i dressyr, vilken kämpe och så mycket jag lärde mig av och med honom! Idag är han glad och sprallig pensionär hos Gunilla Lindblad i Enköping. 
blup


 Ters, född 1979 e: Flyinge Flamingo - Cyrano. Tony har placeringar upp till St: George med Ters, en utmärkt läromästare. Flyttade till en dam i Enköping, där han fick bli pensionär och ha ett underbart liv.

 Milowitsch, en av Bert Steps uppfödningar. Som Tony utbildade till svår dressyr, har bla ridit final i 7 års championatet på Falsterbo horse show. Milo var med Tony ner till Anky när han jobbade där, och såldes senare till en lovande holländska.
blup

 "Allan" Lord Aleatico, var en mycket lovande unghäst, trots sin storlek på 185 cm. Allan hade lätt för byten och skolor, men som tyvärr fick avsluta sina dagar alltför tidigt, pga en oturlig spricka i en kota.
blup

 Landaro Z, ännu en av Bert Steps uppfödningar. En cool kille som sakta växte i sin kostym, med härlig takt och utstrålning. Såldes till en dam i Enköping.
blup

 Latina Z, en gångartshäst utöver det vanliga, som också hoppar hus, men som har en mycket stark egen vilja. Latina finns numera i Nykvarn hos familjen Karlsson. Även Latina är uppfödd av Bert Steps.

blup

 Ethel, ett vackert sto från Värmland. Syster till Edvin och Engla, som likt sina syskon hade lätt för de svåra rörelserna.
blup

 Greve Hamilton, en herre med ägare från Värmland. Gått med Per final i Breeders Trophy som 5 åring. Såldes till en dam på Österlen.
blup

 Moliere P, en prins från Värmland. Moliere var en häst med lätthet för skolor, piaff, passage och byten. Såldes till en tjej som passade honom bra.
blup

Kommentarer

18.06.2016 11:12

Lollo

Var kan man läsa om era köpvillkor?

10.02.2016 23:17

Maria

Hej jag heter Maria och har en fyraårig valack efter Homme de´Honneur, Tar du emot unghästar för utbildning? Inte bara ridning utan oxå markarbete,longering mm