Välkommen

 

Per Duvefelt - PD Ridsport

 

Bakgrund;

1991 tog jag steget in i hästvärlden fullt ut och sadlade om från ekonom inom banksektorn till instruktör och administratör på Södertälje ridklubb. 

Mellan 1996-2003 blev jag verksamhetschef på Södertälje Ridklubb med fullt ansvar för ridskola och anläggning. 2004-08 frilansande tränare med inackorderings stall på Bergaholm, Södertälje. Efter ett nytt inhopp som chef på SRK 2008-2010 för att rädda verksamheten från utförsäljning, arbetar jag nu åter i egen regi med hopp- och  dressyrträning, samt hästutbildning. Basen finns i Gnesta kommun. 


Meriter;

Har egna tävlingsmeriter upp till svår klass i både dressyr, Grand Prix och 1,50 hoppning. Även deltagit i unghäst-VM i dressyr och ridit final i 5- och 6-års breeders i dressyr. Även ridit Scandinavian Open i Falsterbo och sjuårs championatet i Flyinge. 2013 startade jag med Edvin, mitt första SM på Strömsholm, med final i kür. Sen dess startat SM med fler hästar. Har starter och placeringar i GP dressyr, med flera hästar. Har även fler hästar på väg upp till GP.

Tävlat internationellt flertalet gånger, med placeringar. Även startat kval i World Cup, CDI-W.


Träningar;

Träningar bedrivs regelbundet i Sorunda, Nynäshamn, Södertälje, Nacka, Tumba, Järna, Trosa och på Runsten Equestrian. Helgkurser i Värmland. Under "Träning", kan du läsa om var och hur du anmäler ditt intresse för de olika träningarna!

Hästutbildning;

Jag tar emot hästar för för utbildning, tävling och visning vid de olika årgångschampionaten. Tar även emot hästar för försäljning.

 

Facebook; klicka här!


Youtube; klicka här!

 

Instagram; klicka här!

 

Kommentarer

23.06.2021 14:16

Tony

Hej Anna! Ring/messa Per på 0707565492 eller maila på PDRIDSPORT@hotmail.se

23.06.2021 14:00

Anna

Hej Per!

Skulle vilja komma i kontakt med dej då jag skulle vilja diskutera visning och ridning av treårstest nästa år.